sigle-ue
Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

POLISH CAROSERIE

Acest serviciu este pentru a corecta uzura lacului vopselei și a elimina aspectul de mat cât și zgârieturile adânci, medii, mici si hologramele (panzele de paianjen) care s-au format în timp pe caroserie.

PROTECȚIE CERAMICĂ CAROSERIE

Protecția ceramică care este o protecție polimerică inovatoare pe bază de nanodiamante, este aplicată manual pe exteriorul mașinii si este capabilă să puna capăt contaminării, prin crearea unui strat de protectie 9H sau 10H care nu permite acestor contaminanti sa ajunga la suprafata vopselei si sunt indepartati mult mai usor.

POLISH FARURI

Recondiționarea farurilor printr-un polish în doua etape sau recondiționare detaliată în 4-5 pași.

POLISH PARBRIZ / LUNETĂ / GEAMURI LATERALE

Polisharea parbrizului presupune eliminarea urmelor de zgarieturi sau matuiala de pe suprafata sticlei folosind bureti si produse abrazive speciale.

TRATAMENT HIDROFOB PARBRIZ / LUNETĂ / GEAMURI LATERALE

Tratamentul are scopul de a crește vizibilitatea pentru șofer în timpul nopții sau a condițiilor meteo nefavorabile, dar și de a proteja parbrizul de îngheț și zgârieturi minore.

DETAILING MOTOR

Serviciul de curățare a motoarelor elimină contaminanții de pe componentele compartimentului motorului si a cablajelor.

DETAILING JANTE

Acest pachet este pentru clientii care vor ca jantele, etrierele, sistemul de evacuare sau dedesuptul mașinii să arate mereu ca nou.

RESTAURAREA ELEMENTELOR DIN CROM ȘI ALUMINIU

Dacă mulți dintre specialiști vad doar rezolvarea problemei cu inlocuirea elementelor, să stiți că la noi se pot recondiționa pana la starea lor inițială ca nou.

CORECȚIA LOCALĂ A LACULUI / VOPSELEI

Dacă ti-ai zgariat mașina sau ai de la pietre ciopituri in vopsea sau poate te-a ajutat cineva sa le faci, câinele, pisica, vecinul, rezolvarea problemei nu este mereu în a revopsi elementele, noi din contra recomandăm să păstrati vopseaua originală a masinei pentru că este mult mai rezistentă.

  • Curățare interioară detaliată; curățare tapițerie; tratament piele; tratament hidrofob pentru tapițerie, mochete și covorașe; tratament cu ozon​
  • Detailing exterior complet; polișarea caroseriei; polisharea caroserie 3 în 1; eliminarea ”cojii de portocală”; tratament hidrofob pentru geamuri​