Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Polish faruri

Despre

În prezent, materialul folosit în fabricarea farurilor este policarbonatul, acesta fiind un material dur, rezistent la șoc și ușor. Dar, spre deosebire de farurile din sticlă, este foarte vulnerabil la influențele mediului exterior, cum ar fi razele ultraviolete și sunt predispuse la apariția unor zgârieturi mici de la pietre, nisip. În timp, farurile capătă un aspect încețoșat și chiar se îngălbenesc. În funcție de complexitatea zgârieturilor și aspectul mat putem stabili pe loc, în comun acord, prin care procedură putem recondiționa farurile, pentru a obține cel mai bun rezultat.

Opțiuni suplimentare

Protectia cu ceramică – este rezistentă la UV și rășina acrilică modificată formează o structură de acoperire protectoare 3D . Farurile capătă proprietăți hidrofobe (efect de auto-curățare), rezistență la zgârieturi și are luciu diamantului. Preț: 100-150 Ron

Folia de protectie – protejeaza farurile împotriva loviturilor (criblura, insecte, etc.), are capacitatea de autoregenerare (stând la soare, zgarieturile dispar) si este mult mai durabila. Aplicarea foliei este recomandata imediat dupa procesul de restaurare sau preventiv, pe faruri in stare buna. Preț: 350-450

Prețuri

Beneficii

Opțiunile de care pot beneficia clienții noștri sunt: recondiționarea farurilor printr-un polish în doua etape sau recondiționare detaliată în 4-5 pași. Dupa procesul de restaurare este obligatorie aplicarea protecției ceramice sau a foliei de protecție.

/ contact /

  • Reparație motoare; Cutii de viteze; Sistemul de direcție; Suspensii și articulații; Sistem de frânare; Sistem de evacuare; Sisteme de răcire motoare; Sistem de aer condiționat.
  • Diagnoză computerizată; Diagnoză instalație de iluminat; Testare și redresare acumulator; Reglare faruri.
  • Înlocuirea uleiului uzat; Schimbarea filtrului de ulei; Înlocuirea filtrului de aer și filtrului de habitaclu; Verificarea uzurii plăcuțelor de frână; Inspecția nivelului lichidelor.