sigle-ue
Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

polish faruri

Despre

În prezent, materialul folosit în fabricarea farurilor este policarbonatul, acesta fiind un material dur, rezistent la șoc și ușor. Totuși, spre deosebire de farurile din sticlă, acesta este foarte vulnerabil la influențele mediului exterior, precum razele ultraviolete, este predispus la apariția unor microcrapaturi și zgârieturi mici de la pietre sau nisip. Odată cu trecerea timpului, farurile se mătuiesc și se colorează într-o nuanță inestetică de galben-maroniu.

Procesul de polishare al farurilor este individual pentru fiecare masina în parte, motiv pentru care specialiștii Ottimo inspectează starea acestora, severitatea zgârieturilor, microcrapăturilor si mătuirii, iar ulterior aleg metoda si materialele potrivite pentru obținerea celui mai bun rezultat. După procesul de restaurare pentru conservarea rezultatului obținut, este necesară protejarea farurilor cu ceramică sau folie de protectie (PPF).

Opțiuni suplimentare

Ce este protecția ceramică?

Este un polimer lichid care este aplicat manual pe suprafața farurilor. După aplicare se creează o legătură permanentă cu policarbonatul care este un strat de protecție suplimentar cu o durabilitate cuprinsă intre 1-1,5 ani. Protecția ceramică protejează de microzgârieturi, substanțe chimice, factorii climatici și razele UV.

Ce este folia de protectie?

Cea mai eficientă și durabilă soluție de protecție a farurilor contra șocurilor mecanice (ciupituri de pietre, zgârieturi) și a excrementelor de păsări. Este perfect transparentă și invizibilă, te protejează de reziduri chimice, smoală, bitum plus alte fluide corozive și oferă protecție UV. 

Beneficii

  • acest proces se realizează în 1 – 1,5 ore;
  • prețul poate varia, în funcție de complexitatea lucrării (în cazul în care este nevoie demontarea farurilor sau severitatea zgârieturilor este ridicată;
  • protecția ceramică sau folia de protecție se aplică imediat dupa restaurarea farurilor.

GALERIE LUCRĂRI

  • Curățare interioară detaliată; curățare tapițerie; tratament piele; tratament hidrofob pentru tapițerie, mochete și covorașe; tratament cu ozon​
  • Detailing exterior complet; polișarea caroseriei; polisharea caroserie 3 în 1; eliminarea ”cojii de portocală”; tratament hidrofob pentru geamuri​