sigle-ue
Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

POLISH PARBRIZ, LUNETĂ, GEAMURI LATERALE

Despre

Ploile acide, sarea, lamelele uzate ale ștergatoarelor de parbriz, pietrele, nisipul de pe șosea și alti factori externi pot afecta claritatea parbrizului și împiedică vizibilitatea pe timp de noapte sau în condiții de lumină puternică.

Soluția este polisharea parbrizului, operațiune care presupune eliminarea urmelor de zgarieturi sau matuială de pe suprafața sticlei folosind bureți, discuri abrazive și paste abrazive impreună cu echipamente profesionale de lustruit, pentru o vizibilitate foarte bună. Dupa procesul de polishare al suprafeței din sticlă, recomandăm conservarea rezultatului cu un tratament hidrofob.

Opțiuni suplimentare

Tratamentul hidrofob – este un polimer lichid care aplicat manual pe suprafața vitrată. După aplicare se creează o legătură permanentă cu sticla, generându-se un strat de protecție suplimentar. Tratamentul hidrofob îmbunătățește vizibilitatea la condus, face șofatul mai confortabil, mai puțin obositor și mai sigur în condiții meteorologice nefavorabile. Protejează de contaminarea climatică și de razele UV. Minimizează frecvența de utilizare a ștergătoarelor, în plus, murdăria de pe șosele și urme de insecte sunt spălate fără prea mult efort, inclusiv gheața pe timp de iarnă. Picăturile de ploaie sunt îndepărtate de fluxul de aer odată cu viteza de 45 km/h, eliminând astfel necesitatea folosirii ștergătoarelor.

Important

  • acest proces se realizează în 2-4 ore;
  • prețul poate varia, în funcție de dimensiunile suprafețelor;
  • protecția ceramică se aplică imediat dupa polisharea suprefeței vitrate.

VIDEO LUCRĂRI

  • Curățare interioară detaliată; curățare tapițerie; tratament piele; tratament hidrofob pentru tapițerie, mochete și covorașe; tratament cu ozon​
  • Detailing exterior complet; polișarea caroseriei; polisharea caroserie 3 în 1; eliminarea ”cojii de portocală”; tratament hidrofob pentru geamuri​