sigle-ue
Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Polishare consolă, trimuri și ornamente bord

Despre

Indiferent de grija pe care o porți mașinii tale, interiorul se estompează constant. Inserțiile interioare sunt supuse contactului cu alte materiale, ceea ce le cauzează zgârieturi și urme de uzură. Acest lucru afectează semnificativ aspectul, funcționalitatea și reduce din confortul și dispoziția pasagerilor.

În cazul materialelor din lemn sau plastic, aceste defecte pot fi eliminate prin lustruire. Îngrijirea ulterioară este de asemenea necesară, dar, din fericire este ușor de realizat.

Pentru a obține aspectul impecabil, demontăm consola, ornamentele (trimurile) și orice alte elemente care necesită recondiționare sau care stau în calea desfășurării operațiunii. 

Important

Elementele sunt lustruite individual, cu mare atenție, doar de personal calificat care știe exact cum să trateze mașina ta cu atenția pe care o merită.

GALERIE LUCRĂRI

  • Reparație motoare; Cutii de viteze; Sistemul de direcție; Suspensii și articulații; Sistem de frânare; Sistem de evacuare; Sisteme de răcire motoare; Sistem de aer condiționat.
  • Diagnoză computerizată; Diagnoză instalație de iluminat; Testare și redresare acumulator; Reglare faruri.
  • Înlocuirea uleiului uzat; Schimbarea filtrului de ulei; Înlocuirea filtrului de aer și filtrului de habitaclu; Verificarea uzurii plăcuțelor de frână; Inspecția nivelului lichidelor.
  • Curățare interioară detaliată; curățare tapițerie; tratament piele; tratament hidrofob pentru tapițerie, mochete și covorașe; tratament cu ozon​
  • Detailing exterior complet; polișarea caroseriei; polisharea caroserie 3 în 1; eliminarea ”cojii de portocală”; tratament hidrofob pentru geamuri​